DailyVerses.netTopicsSubscribeRandom Verse
<

James 3 - KJV & KR92

>
«James 3:2»
For in many things we offend all. If any man offend not in word, the same is a perfect man, and able also to bridle the whole body.Kaikkihan me hairahdumme monin tavoin. Täydellinen on se, joka ei hairahdu puheissaan: hän kykenee hallitsemaan koko ruumiinsa.
Out of the same mouth proceedeth blessing and cursing. My brethren, these things ought not so to be.Kiitos ja kirous lähtevät samasta suusta. Tämä ei käy, veljeni!
Who is a wise man and endued with knowledge among you? let him shew out of a good conversation his works with meekness of wisdom.Kuka teistä on viisas ja ymmärtäväinen? Esittäköön hän osoitukseksi hyvästä vaelluksesta tekonsa, sävyisästi, niin kuin viisas tekee.
For where envying and strife is, there is confusion and every evil work.Sillä siellä, missä kateus ja riidanhalu vallitsevat, on myös hillittömyyttä ja kaikenlaista pahaa.
But the wisdom that is from above is first pure, then peaceable, gentle, and easy to be intreated, full of mercy and good fruits, without partiality, and without hypocrisy.Mutta ylhäältä tuleva viisaus on puhdasta ja pyhää, ja niin se myös rakentaa rauhaa, se on lempeää ja sopuisaa, täynnä armahtavaisuutta ja hyviä hedelmiä, se on tasapuolista ja teeskentelemätöntä.
And the fruit of righteousness is sown in peace of them that make peace.Vanhurskauden siemen kylvetään rauhan tekoina, ja se tuottaa hedelmän niille, jotka rauhaa rakentavat.

Bible verse of the day

As we have therefore opportunity, let us do good unto all men, especially unto them who are of the household of faith.

Random Bible Verse

For if ye forgive men their trespasses, your heavenly Father will also forgive you.

Support DailyVerses.net

Help me spread the Word of God, with (even) fewer ads:

Donate

Bible verse of the day

As we have therefore opportunity, let us do good unto all men, especially unto them who are of the household of faith.

Receive the Daily Bible Verse:

Personal Bible reading plan

Create an account to configure your Bible reading plan and you will see your progress and the next chapter to read here!
Read more...
AcceptThis website uses cookies