DailyVerses.netTopicsRandom VerseSubscribe

James 3 - NIV & KR92

«We all stumble in many ways. Anyone who is never at fault… James 3:2»
We all stumble in many ways. Anyone who is never at fault in what they say is perfect, able to keep their whole body in check.Kaikkihan me hairahdumme monin tavoin. Täydellinen on se, joka ei hairahdu puheissaan: hän kykenee hallitsemaan koko ruumiinsa.
Out of the same mouth come praise and cursing. My brothers and sisters, this should not be.Kiitos ja kirous lähtevät samasta suusta. Tämä ei käy, veljeni!
Who is wise and understanding among you? Let them show it by their good life, by deeds done in the humility that comes from wisdom.Kuka teistä on viisas ja ymmärtäväinen? Esittäköön hän osoitukseksi hyvästä vaelluksesta tekonsa, sävyisästi, niin kuin viisas tekee.
For where you have envy and selfish ambition, there you find disorder and every evil practice.Sillä siellä, missä kateus ja riidanhalu vallitsevat, on myös hillittömyyttä ja kaikenlaista pahaa.
But the wisdom that comes from heaven is first of all pure; then peace-loving, considerate, submissive, full of mercy and good fruit, impartial and sincere.Mutta ylhäältä tuleva viisaus on puhdasta ja pyhää, ja niin se myös rakentaa rauhaa, se on lempeää ja sopuisaa, täynnä armahtavaisuutta ja hyviä hedelmiä, se on tasapuolista ja teeskentelemätöntä.
Peacemakers who sow in peace reap a harvest of righteousness.Vanhurskauden siemen kylvetään rauhan tekoina, ja se tuottaa hedelmän niille, jotka rauhaa rakentavat.

Bible verse of the day

For in Christ Jesus neither circumcision nor uncircumcision has any value. The only thing that counts is faith expressing itself through love.

Random Bible Verse

Dear friend, I pray that you may enjoy good health and that all may go well with you, even as your soul is getting along well.Next verse!With image

Support DailyVerses.net

Help me spread the Word of God:
Donate

Bible verse of the day

For in Christ Jesus neither circumcision nor uncircumcision has any value. The only thing that counts is faith expressing itself through love.

Receive the Daily Bible Verse:

Personal Bible reading plan

Create an account to configure your Bible reading plan and you will see your progress and the next chapter to read here!
Read more...
AcceptThis website uses cookies