DailyVerses.net
mailfacebooktwitterandroid
<

10 oktober 2013

>
NBV BGT NBG BB
Heer, ik heb tegen U gezegd:
"U bent mijn Heer.
Niemand is zó belangrijk voor mij als U."
Lees dit hoofdstuk online, klik hier om het hoofdstuk te lezen.

Nieuwe Bijbelvertaling (NBV)

Ik zeg tot de HEER: 'U bent mijn Heer,
mijn geluk, niemand gaat u te boven.'

Bijbel in Gewone Taal (BGT)

Ik zeg tegen u:
U bent mijn Heer,
ik vind mijn geluk alleen bij u.

Nederlands Bijbelgenootschap (NBG)

Ik heb tot de Here gezegd: Gij zijt mijn Here,
ik heb geen goed buiten U.

Lees meer

Bijbeltekst van de dag - DailyVerses.net
Bijbeltekst van de dag
Zeg tegen de mensen die rijk zijn in deze wereld, dat ze niet trots moeten zijn. Ook dat ze niet moeten vertrouwen op hun rijkdom. Die rijkdom kunnen ze ook zomaar weer kwijtraken. Maar ze moeten in alles vertrouwen op de levende God. Hij geeft hun alles overvloedig, om van te genieten en om goede dingen mee te doen.
mailE-mail
facebookFacebook
twitterTwitter
androidAndroid