DailyVerses.net
<

Psalm 103 - KJV & KR92

>
Read this Bible chapter online, click here to read.

Bible Verses

« Psalm 103:1 »

NIV KJV ESV NKJV
X
KR92
Bless the Lord, O my soul: and all that is within me, bless his holy name.Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä hänen pyhää nimeään.
The Lord is merciful and gracious, slow to anger, and plenteous in mercy.Anteeksiantava ja laupias on Herra. Hän on kärsivällinen ja hänen armonsa on suuri.
As far as the east is from the west, so far hath he removed our transgressions from us.Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meidän syntimme.
Like as a father pitieth his children, so the Lord pitieth them that fear him.Niin kuin isä armahtaa lapsiaan, niin armahtaa Herra niitä, jotka pelkäävät ja rakastavat häntä.
But the mercy of the Lord is from everlasting to everlasting upon them that fear him, and his righteousness unto children's children; To such as keep his covenant, and to those that remember his commandments to do them.Mutta Herran armo pysyy ajasta aikaan, se on ikuinen niille, jotka pelkäävät ja rakastavat häntä. Polvesta polveen ulottuu hänen uskollisuutensa kaikkiin, jotka pysyvät hänen liitossaan, muistavat hänen käskynsä ja elävät niiden mukaan.
Comments
Bible verse of the day
Get wisdom, get understanding: forget it not; neither decline from the words of my mouth.
Receive the Daily Bible Verse:
E-mail
Facebook
Twitter
Android
Accept This website uses cookies