DailyVerses.netTopicsRandom VerseSubscribe

Habakkuk 3 - NKJV & KR92

«Vielä ei viikunapuu ole kukassa, viiniköynnöksissä ei ole rypäleitä, vielä ei oliivipuu… Habakuk 3:17-18»
Though the fig tree may not blossom, Nor fruit be on the vines; Though the labor of the olive may fail, And the fields yield no food; Though the flock may be cut off from the fold, And there be no herd in the stalls— Yet I will rejoice in the Lord, I will joy in the God of my salvation.Vielä ei viikunapuu ole kukassa, viiniköynnöksissä ei ole rypäleitä, vielä ei oliivipuu kanna hedelmää eikä pelloilla kypsy vilja, vielä ei aitauksessa ole lampaita eikä karjaa tarhassa. Mutta jo nyt minä riemuitsen Herrasta, iloitsen Jumalastani, joka pelastaa.
The Lord God is my strength; He will make my feet like deer’s feet, And He will make me walk on my high hills.Herra, minun Jumalani, on voimani. Hän tekee jalkani nopeiksi kuin kauriin jalat ja ohjaa kulkuni kukkuloille.

Bible verse of the day

In God (I will praise His word),
In God I have put my trust;
I will not fear.
What can flesh do to me?

Random Bible Verse

So you shall serve the Lord your God, and He will bless your bread and your water. And I will take sickness away from the midst of you.Next verse!With image

Support DailyVerses.net

Help me spread the Word of God:
Donate

Bible verse of the day

In God (I will praise His word), In God I have put my trust; I will not fear. What can flesh do to me?

Receive the Daily Bible Verse:

Personal Bible reading plan

Create an account to configure your Bible reading plan and you will see your progress and the next chapter to read here!
Read more...
AcceptThis website uses cookies