DailyVerses.net
mailfacebooktwitterandroid
Deutsch | English | Español | Nederlands | Português | Slovenský
<

14 augustus 2016 - BGT

>
Je kunt alleen bij mij horen als je met mij meegaat en samen met mij lijdt.

Lees dit hoofdstuk online, klik hier om het hoofdstuk te lezen. De link werkt alleen als je ingelogd bent bij debijbel.nl.

Nieuwe Bijbelvertaling (NBV)

Wie niet zijn kruis op zich neemt en mij volgt, is mij niet waard.

Nederlands Bijbelgenootschap (NBG)

En wie zijn kruis niet opneemt en achter Mij gaat, is Mij niet waardig.

BasisBijbel (BB)

En als je het kruis niet opneemt en Mij volgt, ben je Mij niet waard.
Bijbeltekst van de dag
Ik heb gevochten voor het ware geloof. Ik heb de opdracht die ik van God gekregen heb, helemaal uitgevoerd. En ik heb mijn geloof niet verloren. Het enige waar ik nog op wacht, is het eeuwige leven. Dat zal de ​Heer​ mij als beloning geven op de dag dat hij komt als rechtvaardige rechter. Dan geeft hij het eeuwige leven niet alleen aan mij, maar aan alle mensen die naar zijn komst verlangd hebben.
Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:
mailE-mail
facebookFacebook
twitterTwitter
androidAndroid
Persoonlijk bijbelleesrooster
Maak een account aan om jouw leesrooster in te stellen en zie hier je voortgang en de volgende tekst die je moet lezen!
Lees meer...