DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (September 2013)

Maandag 30 september 2013

Jezus zei tegen zijn leerlingen: "Pas op voor leugen-profeten. Zij beweren dat ze namens God spreken terwijl dat helemaal niet zo is. Je kan hen vergelijken met wolven die zich vermomd hebben als schapen. Ze zien er onschuldig uit, maar van binnen zijn ze verslindende wolven."

Zondag 29 september 2013

Mensen die bescheiden zijn en diep ontzag voor de Heer hebben,
krijgen als beloning rijkdom, eer en leven.

Zaterdag 28 september 2013

Ik dank U aldoor.
Ik prijs U de hele dag.

Vrijdag 27 september 2013

Maar een dief komt alleen maar om te stelen en te doden en te vernietigen. Ik ben gekomen om leven te geven en overvloed.

Donderdag 26 september 2013

Ik geef jullie de opdracht om net zoveel van elkaar te houden als dat Ik van jullie houd.

Woensdag 25 september 2013

Daarom moeten jullie ook goed opletten. Want de Mensenzoon zal onverwachts komen.

Dinsdag 24 september 2013

Het is beter om geduldig te zijn, dan een held te zijn.
Het is knapper om jezelf te beheersen, dan om een stad te veroveren.

Maandag 23 september 2013

Als je zegt dat je van God houdt, maar een hekel hebt aan een broeder of zuster, dan ben je een leugenaar. Want als je niet houdt van je broeder of zuster die je kunt zien, hoe kun je dan houden van God die je niet kunt zien?

Zondag 22 september 2013

Vóórdat dat gebeurde, wist ik nog niet dat Hij het was. Maar toen God mij stuurde om mensen met water te gaan dopen, had Hij tegen mij gezegd: 'De Man op wie je de Heilige Geest ziet komen en op Hem blijven, is de Man die met de Heilige Geest zal dopen.'

Zaterdag 21 september 2013

Jullie willen van alles, maar jullie hebben niets. Jullie haten elkaar en zijn jaloers op elkaar, maar krijgen nog steeds niet wat jullie willen hebben. Jullie doen vreselijk je best om van alles te bereiken. Maar jullie bereiken niets, omdat jullie niet bidden.

Vrijdag 20 september 2013

In het huis van mijn Vader is plaats voor heel veel mensen. Als dat niet zo was, zou Ik het jullie hebben gezegd. Ik ga daarheen om alles voor jullie klaar te maken. Daarna kunnen jullie ook komen.

Donderdag 19 september 2013

Stel dat ik kon profeteren, al Gods verborgen plannen kende, alles wist wat er te weten valt en zoveel geloof had dat ik bergen kon verplaatsen. Maar als ik dat zonder liefde deed, stelde ik niets voor.

Woensdag 18 september 2013

Als je veel praat, zeg je vaak dingen die je niet had mogen zeggen.
Maar als je je mond beheerst, ben je verstandig.

Dinsdag 17 september 2013

Iedereen die in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld. Maar iedereen die níet gelooft, ís al veroordeeld. Want hij heeft niet geloofd in de enige Zoon van God.

Maandag 16 september 2013

En we maken allemaal veel fouten. Iemand die nooit iets verkeerds zegt, is een volmaakt mens, die zichzelf helemaal in de hand heeft.

Zondag 15 september 2013

Dan zullen jullie daar weer naar jullie Heer God gaan verlangen. En als jullie met je hele hart naar Hem verlangen, zullen jullie Hem weer vinden.

Zaterdag 14 september 2013

Jezus zei tegen zijn leerlingen: "Oordeel niet over andere mensen. Dan zal God ook niet over jullie oordelen."

Vrijdag 13 september 2013

Wees vooral vol liefde. Want de liefde houdt alles met een volmaakte eenheid bij elkaar.

Donderdag 12 september 2013

Maar aan alle mensen die wél in Hem geloven, heeft Hij het recht gegeven om kinderen van God te worden. Ze worden opnieuw geboren.

Woensdag 11 september 2013

Elk huis wordt door iemand gebouwd, maar degene die dít alles gebouwd heeft, is God.

Dinsdag 10 september 2013

Maar jullie zullen de Heilige Geest krijgen. Hij zal jullie kracht geven. Dan zullen jullie aan de mensen gaan vertellen wat jullie van Mij hebben gezien en gehoord. Eerst in Jeruzalem, dan in heel Judea en Samaria en daarna in de hele wereld.

Maandag 9 september 2013

Jesaja zegt: Wat is het heerlijk om over de bergen de voeten te horen aankomen van iemand die goed nieuws komt brengen. Wat heerlijk om de boodschapper te horen aankomen die komt vertellen dat het weer vrede wordt en dat er spoedig redding komt. En die tegen Jeruzalem zegt: 'God is je Koning.'

Zondag 8 september 2013

Want U bent mijn rots en mijn burcht.
U zal mij leiden omdat U bent wie U bent.

Zaterdag 7 september 2013

Luister goed! Ik zeg jullie: als je iemand ontvangt die door Mij is gestuurd, ontvang je eigenlijk Mij. En als je Mij ontvangt, ontvang je eigenlijk Hem die Mij gestuurd heeft.

Vrijdag 6 september 2013

Als je door het water gaat, zal Ik bij je zijn.
Als je door rivieren gaat, zul je niet weggespoeld worden.
Als je door het vuur gaat, zul je niet verbranden.
De vlammen zullen je niets doen.

Donderdag 5 september 2013

Want er staat in de Boeken: "Als je van het leven houdt en gelukkig wil zijn, zorg er dan voor dat je geen slechte dingen zegt en dat je nooit liegt. Blijf bij het kwaad vandaan en doe wat goed is. Doe je best om de vrede te bewaren en om vrede te brengen."

Woensdag 4 september 2013

U beschermde me als een schild en U hielp mij.
Dankzij uw goedheid ben ik machtig geworden.
U heeft de weg voor mij gebaand.
Ik kon gaan zonder te struikelen.

Dinsdag 3 september 2013

Ik verlang met mijn hele hart naar U.
Help me om U te gehoorzamen.

Maandag 2 september 2013

Iemand die zijn leven over heeft voor zijn vrienden, heeft de grootste liefde. Grotere liefde bestaat niet.

Zondag 1 september 2013

Heer, U bent voor eeuwig Koning.
U zal door alle eeuwen heen blijven regeren.

Bijbeltekst van de dag

Als iemand per ongeluk iets doet wat Ik verboden heb, dan is hij toch schuldig.

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

Kijk eens naar de vogels. Ze zaaien niet, ze maaien niet en ze bewaren geen voorraden in schuren. Jullie hemelse Vader geeft ze te eten. Jullie zijn toch veel belangrijker dan de vogels?Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie