DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (April 2015)

Donderdag 30 april 2015

Laten we trouw zijn aan de waarheid, en van elkaar houden. Want op die manier gaan we steeds meer op Christus lijken. Hij is het hoofd van de kerk.

Woensdag 29 april 2015

Ik wens jullie toe dat de Heer Jezus Christus goed voor jullie is.

Dinsdag 28 april 2015

De Heer redt mij, hij geeft me kracht.
Bij hem ben ik veilig, want hij is machtig.
Bij hem vind ik bescherming.

Maandag 27 april 2015

De groep van gelovigen was een eenheid. Ze waren het over alles met elkaar eens. Niemand wilde zijn bezit alleen voor zichzelf houden. In plaats daarvan deelden ze alles wat ze hadden.

Zondag 26 april 2015

Mijn volk en ik hebben heel veel geschenken gegeven voor de tempel. Maar dat kon alleen door u! Alles wat wij voor uw tempel gegeven hebben, hebben we eerst van u gekregen.

Zaterdag 25 april 2015

Ik bad tot God
en ik zong een lied om hem te eren.

Vrijdag 24 april 2015

Maar de Heer zei tegen Samuel: ‘Let niet op zijn uiterlijk. Kijk niet hoe groot hij is. Ik heb hem niet uitgekozen. Wat je van buiten ziet, is niet belangrijk. Daar kijken mensen altijd het eerst naar, maar ik let erop hoe een mens van binnen is.’

Donderdag 23 april 2015

Want Gods liefde voor de mensen was zo groot, dat hij zijn enige Zoon gegeven heeft. Iedereen die in hem gelooft, zal niet sterven, maar voor altijd leven.

Woensdag 22 april 2015

Bij u ben ik veilig, u beschermt me.
Ik hoop dat u doet wat u beloofd hebt.

Dinsdag 21 april 2015

Jullie zijn allemaal kinderen van God, omdat jullie geloven in Jezus Christus. Jullie zijn gedoopt in zijn naam. Door jullie doop zijn jullie helemaal bij hem gaan horen.

Maandag 20 april 2015

Mussen kosten bijna niets. Je hebt er al vijf voor een paar cent. En toch vergeet God geen enkele mus. Jullie zijn voor God veel belangrijker dan mussen. God weet zelfs hoeveel haren jullie op je hoofd hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn.

Zondag 19 april 2015

Ik zeg tegen u:
U bent mijn Heer,
ik vind mijn geluk alleen bij u.

Zaterdag 18 april 2015

Daarom zeg ik nog een keer: Je moet sterk en dapper zijn. Je hoeft nergens bang voor te zijn. Want ik ben je God. Ik ben altijd bij je, waar je ook heen gaat.

Vrijdag 17 april 2015

Maar het allerbelangrijkste is: houd van elkaar. Want liefde maakt van jullie een volmaakte eenheid.

Donderdag 16 april 2015

Mensen denken altijd van zichzelf dat ze goed leven,
maar de Heer kijkt of ze echt eerlijk zijn.

Woensdag 15 april 2015

Leef niet alleen voor het geld, en wees tevreden met wat je hebt. God zorgt voor je, want hij heeft zelf gezegd: «Ik zal bij je blijven, ik zal je niet in de steek laten.»

Dinsdag 14 april 2015

Er is er maar één op wie we trots moeten zijn: de Heer. Iemand kan wel over zichzelf zeggen: ‘Ik werk voor de Heer.’ Maar dat zegt nog niets. Dat weet je pas zeker, als de Heer zelf laat zien dat iemand voor hem werkt.

Maandag 13 april 2015

Wees geduldig en wacht,
wacht af wat de Heer doet.
Als het goed gaat met slechte mensen,
word dan niet kwaad.

Zondag 12 april 2015

Pas op, je kunt God niet bedriegen. Uiteindelijk geeft hij je wat je verdient.

Zaterdag 11 april 2015

Beste vrienden, houd vast aan het geloof dat de doden zullen opstaan. Blijf vertrouwen op de macht van God. En doe altijd je uiterste best om elkaar te steunen. Blijf trouw aan de Heer. Dan zal je moeite niet voor niets zijn en zul je eeuwig leven. Dat is zeker!

Vrijdag 10 april 2015

Uw woorden brengen licht in het donker.
Zo weten mensen hoe ze moeten leven.

Donderdag 9 april 2015

De Heer houdt zich echt aan zijn belofte, ook al beweren sommige mensen van niet. Hij wacht omdat hij geduld heeft met jullie! Hij geeft iedereen de kans om een nieuw leven te beginnen. Want hij wil dat iedereen gered wordt.

Woensdag 8 april 2015

Nee, echte wijsheid krijg je van onze God. Je laat zien dat je wijs bent als je leeft zoals God het wil. Wijze mensen leven namelijk in vrede met iedereen. Ze zijn geduldig en gehoorzaam. Ze zijn goed voor anderen. Ze behandelen alle mensen gelijk, en ze zijn altijd eerlijk. Ze doen alleen maar goede dingen.

Dinsdag 7 april 2015

Als ik bang was en vol zorgen,
hebt u mij getroost en blij gemaakt.

Maandag 6 april 2015

God liet toe dat zijn eigen Zoon gedood werd. Hij leverde hem uit aan slechte mensen. Dat deed God voor ons allemaal. Maar dan is het zeker dat hij ons ook het eeuwige leven zal geven, het eeuwige leven dat zijn Zoon al gekregen heeft.

Zondag 5 april 2015

Jezus is hier niet. Hij is opgestaan uit de dood. Weten jullie nog wat hij in Galilea gezegd heeft? Hij zei: ‘Ik, de Mensenzoon, zal door slechte mensen gevangengenomen worden. Ze zullen mij aan het kruis laten sterven. Maar drie dagen later zal ik opstaan uit de dood.’

Zaterdag 4 april 2015

De mensen liepen hem voorbij, ze deden alsof hij niet bestond. Hij wist wat pijn was, hij wist wat ziekte was. Hij liet zich liever niet aan de mensen zien.

Vrijdag 3 april 2015

Maar God heeft hem gestraft voor ons. Gods dienaar is mishandeld voor onze fouten, hij is gedood voor onze zonden. Want wij luisterden niet meer naar God, we leken wel verdwaalde schapen. En Gods dienaar moest onze schuld dragen. Omdat hij gestraft werd, hebben wij nu vrede. Omdat hij geslagen is, zijn wij genezen.

Donderdag 2 april 2015

Op u vertrouw ik, God.
Ik wil voor u zingen,
want u hebt beloofd om mij te helpen.
Op u vertrouw ik.
Ik zal niet bang zijn,
want mensen kunnen mij geen kwaad doen.

Woensdag 1 april 2015

De Heer is onze rechter,
hij geeft ons zijn wetten.
De Heer is onze koning,
hij zal ons redden.

Bijbeltekst van de dag

We kunnen dus vol vertrouwen zeggen: «De Heer zal mij helpen. Daarom ben ik niet bang. Mensen kunnen me geen kwaad doen.»

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

De Heer geeft wijsheid. Zijn woorden geven kennis en inzicht.Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie