DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (Juli 2017)

Maandag 31 juli 2017

En als je aan het bidden bent, vergeef dan een ander zijn fouten. Dan zal je hemelse Vader ook jouw fouten vergeven.

Zondag 30 juli 2017

De Heer leidt mensen die trouw zijn aan hem,
zodat ze weten wat ze moeten doen.

Zaterdag 29 juli 2017

Mijn volk en ik hebben heel veel geschenken gegeven voor de tempel. Maar dat kon alleen door u! Alles wat wij voor uw tempel gegeven hebben, hebben we eerst van u gekregen.

Vrijdag 28 juli 2017

Dit is dus waar het om gaat: geloof, vertrouwen en liefde. Dat moet steeds het belangrijkste in ons leven zijn. Maar het allerbelangrijkste is de liefde.

Donderdag 27 juli 2017

Ik ben liever één dag in uw tempel
dan duizend dagen ergens anders.
Ik ben liever buiten bij de deur van uw huis
dan binnen bij slechte mensen.

Woensdag 26 juli 2017

Nee, echte wijsheid krijg je van onze God. Je laat zien dat je wijs bent als je leeft zoals God het wil. Wijze mensen leven namelijk in vrede met iedereen. Ze zijn geduldig en gehoorzaam. Ze zijn goed voor anderen. Ze behandelen alle mensen gelijk, en ze zijn altijd eerlijk. Ze doen alleen maar goede dingen.

Dinsdag 25 juli 2017

God zegende de mensen. Hij zei: ‘Jullie moeten kinderen krijgen. Zorg ervoor dat er overal op aarde mensen komen. Jullie moeten de baas zijn over de aarde. En ook over de vissen in de zee, over de vogels in de lucht en over alle dieren op het land.’

Maandag 24 juli 2017

Ik leer van u wat goed en eerlijk is.
Daarom dank ik u met heel mijn hart.

Zondag 23 juli 2017

Bij ons leven op aarde gaat het om geloof. Want we kunnen de Heer nog niet zien.

Zaterdag 22 juli 2017

Maar nu moet jij namens mij tegen het volk zeggen: ‘Ik ben de machtige Heer. Jullie moeten weer gaan leven zoals ik het wil. Dan zal ik bij jullie terugkomen.’

Vrijdag 21 juli 2017

Op deze dag heeft de Heer overwonnen,
laten we blij zijn en juichen.

Donderdag 20 juli 2017

Jullie zijn allemaal kinderen van God, omdat jullie geloven in Jezus Christus. Jullie zijn gedoopt in zijn naam. Door jullie doop zijn jullie helemaal bij hem gaan horen.

Woensdag 19 juli 2017

Jezus zei verder tegen de leerlingen: ‘Ga de hele wereld door, en vertel het goede nieuws aan iedereen.’

Dinsdag 18 juli 2017

Denk altijd goed na voordat je iets zegt. Dat is het belangrijkste in je leven.

Maandag 17 juli 2017

De dingen die we om ons heen zien, zijn niet belangrijk. Het gaat om de dingen die we nog niet zien. Want alle zichtbare dingen zullen verdwijnen, maar de dingen die we nu nog niet zien, zijn eeuwig.

Zondag 16 juli 2017

Kijk eens naar de vogels in de lucht. Ze werken niet op het land en ze bewaren geen graan in een schuur. Jullie Vader in de hemel geeft ze te eten. En jullie zijn voor hem veel belangrijker dan de vogels.

Zaterdag 15 juli 2017

Ik twijfel niet,
ik zal leven volgens uw regels.

Vrijdag 14 juli 2017

Want ook al kun je God niet zien, je kunt wel zien wat hij gedaan heeft. God heeft de wereld gemaakt. Zo kan iedereen die verstand heeft, Gods eeuwige macht zien, en begrijpen dat hij God is. Daarom hebben mensen die God niet eren, geen enkel excuus!

Donderdag 13 juli 2017

Als je je best doet om goed te leven, zal God je beschermen. En dan kan niemand je kwaad doen.

Woensdag 12 juli 2017

Ik heb de Heer lief,
want hij luistert naar mij.
Als ik om hulp roep,
geeft hij mij antwoord.
Ik blijf tot hem bidden,
mijn leven lang.

Dinsdag 11 juli 2017

Jullie zijn uitgekozen om samen één kerk te vormen. Christus heeft jullie vrede gegeven. Laat zijn vrede jullie nu leiden bij jullie beslissingen. En wees dankbaar!

Maandag 10 juli 2017

Het echte geluk is voor jullie. Jullie zullen het moeilijk hebben, omdat je bij mij hoort. Misschien word je gehaat of weggestuurd. Misschien schelden de mensen je uit of bespotten ze je. Dat is vroeger ook gebeurd met de profeten. Als dat met jullie gebeurt, moet je blij zijn en vrolijk. Want jullie krijgen een grote beloning in de hemel.

Zondag 9 juli 2017

U maakte mij in de buik van mijn moeder.
Elk deel van mijn lichaam hebt u gevormd.
Ik dank u daarvoor.
Want het is een wonder,
zoals ik gemaakt ben.
Alles wat u maakt, is een wonder.
Dat weet ik heel goed.

Zaterdag 8 juli 2017

Als jullie volhouden, zullen jullie overwinnen en samen met mij op mijn troon zitten. Net zoals ik overwonnen heb, en nu samen met mijn Vader op zijn troon zit.

Vrijdag 7 juli 2017

Ik wens jou en alle anderen toe dat onze Heer Jezus Christus goed voor jullie zal zijn.

Donderdag 6 juli 2017

Je kunt beter arm zijn en eerlijk,
dan rijk en oneerlijk.

Woensdag 5 juli 2017

Iedereen die gelooft en gedoopt wordt, zal gered worden. Maar iedereen die niet gelooft, zal door God gestraft worden.

Dinsdag 4 juli 2017

Ik weet hoe het is om arm te zijn, en ik weet hoe het is om rijk te zijn. Ik heb alle situaties meegemaakt: Soms had ik veel te eten, en soms had ik honger. Soms was ik rijk, en soms had ik helemaal niets.

Maandag 3 juli 2017

Mensen die wijs willen zijn,
moeten luisteren naar de Heer.
Mensen die zich houden aan zijn wetten,
zijn verstandig.
Altijd zullen mensen de Heer danken.

Zondag 2 juli 2017

De meesten van jullie geloven dat christenen alles mogen eten. Maar sommigen hebben niet zo’n sterk geloof. Zij geloven dat christenen geen onrein vlees mogen eten. Zorg ervoor dat ook die mensen welkom zijn als jullie bij elkaar komen. Maak geen ruzie over dat soort verschillen.

Zaterdag 1 juli 2017

De Heer is trouw. Hij zal jullie kracht geven en beschermen tegen de macht van het kwaad.

Bijbeltekst van de dag

Ik leer van u wat goed en eerlijk is.
Daarom dank ik u met heel mijn hart.

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

God heeft alles gemaakt. Alles bestaat dankzij hem, en alles bestaat tot zijn eer. Alle eer aan God, voor eeuwig! Amen.Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie