DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (Oktober 2019)

Donderdag 31 oktober 2019

God heeft jullie op veel manieren rijk gemaakt. Nu moeten jullie ook klaarstaan om anderen te helpen. Dan zullen de christenen in Jeruzalem God danken voor de steun die ze via mij van jullie krijgen.

Woensdag 30 oktober 2019

Zo iemand heeft geen plaats bij God. Maar de Zoon van God kan je bevrijden. En als je bevrijd bent, heb je voor altijd een plaats bij God.

Dinsdag 29 oktober 2019

De Heer leidt mensen die trouw zijn aan hem,
zodat ze weten wat ze moeten doen.

Maandag 28 oktober 2019

Ik laat jullie niet alleen, maar ik kom terug om jullie die nieuwe helper te geven.

Zondag 27 oktober 2019

Jezus zei verder: ‘Stel dat je de hele wereld in bezit krijgt. Wat heb je daaraan als je je leven verliest?’

Zaterdag 26 oktober 2019

U leert mij hoe ik moet leven.
Ik ben blij, omdat u bij me bent.
Dat maakt me gelukkig,
voor altijd.

Vrijdag 25 oktober 2019

En vergeef ons wat we fout gedaan hebben,
want wij hebben ook andere mensen hun fouten vergeven.

Donderdag 24 oktober 2019

Nu vraag ik de Heer, onze God: Help ons, zoals u ook onze voorouders geholpen hebt. Blijf bij ons, laat ons niet alleen.

Woensdag 23 oktober 2019

De Heer is bij mij, daarom ben ik niet bang.
Mensen kunnen me geen kwaad doen.

Dinsdag 22 oktober 2019

Het echte geluk is voor mensen die lijden omdat ze doen wat God wil. Want voor hen is Gods nieuwe wereld.

Maandag 21 oktober 2019

Ik bid dat de Heer van de vrede jullie zijn vrede geeft, altijd en op alle mogelijke manieren. En dat hij goed zorgt voor jullie allemaal.

Zondag 20 oktober 2019

Betrouwbare mensen spreken de waarheid bij de rechter,
maar onbetrouwbare mensen vertellen alleen maar leugens.

Zaterdag 19 oktober 2019

Als je het moeilijk hebt, als je geloof getest wordt, houd dan vol! Dan zul je gelukkig zijn. Want God zal je het eeuwige leven geven. Dat is de beloning die hij beloofd heeft aan de mensen die van hem houden.

Vrijdag 18 oktober 2019

Als de Heer met zijn adem over het gras blaast, dan verdroogt het, en de bloemen gaan dood. Gras verdroogt, bloemen gaan dood, en de mensen zullen sterven. Maar de woorden van onze God verliezen nooit hun kracht.

Donderdag 17 oktober 2019

Vrolijke gedachten houden je gezond,
maar sombere gedachten maken je ziek.

Woensdag 16 oktober 2019

Dat zal zeker gebeuren, want God heeft ons zijn heilige Geest nu al gegeven.

Dinsdag 15 oktober 2019

Heb respect voor je vader en je moeder. Dan zul je lang leven in het land dat ik je zal geven.

Maandag 14 oktober 2019

Heer, u hebt mij beschermd en gered.
U steunde mij met uw sterke handen.
U was bij me, en dat gaf me kracht.
U maakte voor mij de weg vrij,
zo kon ik verdergaan.

Zondag 13 oktober 2019

God zelf geeft ons moed en kracht om vol te houden. En ik bid dat God jullie zal helpen om het voorbeeld van Jezus Christus te volgen. Dan leren jullie om met elkaar mee te voelen.

Zaterdag 12 oktober 2019

Het staat al in de heilige boeken: «Geen mens kent Gods wijze plan, geen mens heeft het bedacht of begrepen. Maar God heeft zijn plan bekendgemaakt aan de mensen die van hem houden. Zo wilde God het.»

Vrijdag 11 oktober 2019

Als iemand alleen is, kan hij zich niet goed verdedigen. Maar samen kun je een tegenstander aan. Samen ben je sterker. Net als een touw dat gemaakt is uit drie losse touwen. Dat trek je niet zomaar stuk.

Donderdag 10 oktober 2019

De Heer zegt: ‘Volk van Israël, mijn plannen zijn anders dan jullie plannen. Wat jullie willen doen, is niet hetzelfde als wat ik wil doen.’

Woensdag 9 oktober 2019

Satan zal zeker proberen jullie te laten zondigen, net zoals hij dat bij alle mensen probeert. Maar God is trouw. Hij zal jullie altijd helpen. En hij zal ervoor zorgen dat jullie het kunnen volhouden, en dat jullie geen verkeerde keuzes maken.

Dinsdag 8 oktober 2019

Je kunt beter arm zijn en eerlijk,
dan rijk en oneerlijk.

Maandag 7 oktober 2019

Bedenk wat Jezus Christus gedaan heeft. Daaraan zien jullie hoe jullie met elkaar om moeten gaan.

Zondag 6 oktober 2019

Dit weet ik zeker: door de dood en opstanding van Jezus Christus, onze Heer, liet God zien hoeveel hij van ons houdt. En niets kan dat veranderen: geen engel, geen geest, geen machthebber, geen mens of macht op aarde of in de hemel. Want wat er ook gebeurt, vandaag of in de toekomst, of we nu leven of sterven: God houdt van ons!

Zaterdag 5 oktober 2019

Iedereen moet op de Heer vertrouwen.
Wees daarom sterk en houd moed.
Vertrouw op de Heer!

Vrijdag 4 oktober 2019

En ik hoorde iedereen zingen, in de hemel, op de aarde, onder de aarde en in de zee:
‘God en het lam verdienen alle eer,
alle macht en alle kracht,
altijd en overal.’

Donderdag 3 oktober 2019

Daarom ben ik blij als mensen mij beledigen of me gevangen willen nemen. Ik ben blij als ik in moeilijkheden kom en het zwaar heb. Want zo wil Christus zijn macht laten zien. Juist doordat ik zwak ben, ben ik sterk!

Woensdag 2 oktober 2019

Mensen die hem kennen, mogen op hem vertrouwen.
Mensen die hem zoeken, laat hij niet alleen.

Dinsdag 1 oktober 2019

Nee, blijf altijd vriendelijk. Doe alles weg wat slecht is! Doe geen verkeerde dingen meer, maar doe wat God van je vraagt. Jullie kennen Gods boodschap, en jullie weten dat je daardoor gered kunt worden.

Bijbeltekst van de dag

Veel mensen willen steeds meer hebben,
maar goede mensen geven alles weg.

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

Zorg er dus voor dat je goed leeft. Leef niet zoals dwaze mensen doen, maar gedraag je verstandig. Gebruik de dagen die God je nog geeft, goed. Want we leven in een slechte tijd.Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie