DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (Juni 2014)

Maandag 30 juni 2014

Laat mij elke ochtend uw liefde zien.
Zeg me wat ik moet doen,
want op u vertrouw ik,
naar u verlang ik.

Zondag 29 juni 2014

Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen in de naam van Jezus Christus. Dan zal de Heer, onze God, jullie zonden vergeven. En hij zal de heilige Geest aan jullie geven.’

Zaterdag 28 juni 2014

Vertrouw op de Heer en doe wat goed is.
Dan zul je veilig leven in het land waar je woont.

Vrijdag 27 juni 2014

Over die dingen vertellen wij, met hulp van de heilige Geest, die in ons is. Want God geeft de heilige Geest aan de mensen die naar hem luisteren.

Donderdag 26 juni 2014

Jezus antwoordde: ‘Als je van mij houdt, dan luister je naar mijn woorden. Dan zal mijn Vader van je houden. En de Vader en ik zullen bij je komen en voor altijd in jou aanwezig zijn.’

Woensdag 25 juni 2014

Je hoeft niet bang te zijn voor andere mensen.
Vertrouw op de Heer, dan ben je veilig.

Dinsdag 24 juni 2014

Als we ons laten leiden door Gods Geest, dan zijn we Gods kinderen.

Maandag 23 juni 2014

Wie heeft dat allemaal laten gebeuren? Dat ben ik, de Heer! En wie bepaalt steeds wat er gaat gebeuren? Dat ben ik! Ik was er al in het begin, en ik zal er ook aan het einde zijn.

Zondag 22 juni 2014

Aan goede mensen blijft iedereen met vreugde denken,
maar slechte mensen worden voor altijd vergeten.

Zaterdag 21 juni 2014

God heeft ons niet zijn Geest gegeven om weer bange slaven van ons te maken. Nee, God heeft ons zijn Geest gegeven om van ons zijn kinderen te maken. En als Gods kinderen bidden wij: ‘Abba, Vader!’

Vrijdag 20 juni 2014

Je kunt beter eerlijk zijn en arm,
dan slecht en rijk.
Want slechte mensen zullen alles verliezen,
maar de Heer helpt mensen die eerlijk zijn.

Donderdag 19 juni 2014

Dit weet ik zeker: hoe zwaar ons lijden ook wordt, het brengt ons eeuwige leven niet in gevaar.

Woensdag 18 juni 2014

Gods macht is oneindig groot. Hij kan alles doen wat wij hem vragen, of waar wij aan denken, en zelfs nog veel meer. Zijn macht is nu al in ons aan het werk.
Alle eer aan God, in heel de kerk, die bestaat dankzij Jezus Christus. Alle eer aan God, voor altijd en eeuwig! Amen.

Dinsdag 17 juni 2014

Ik zal zorgen dat de volken weer eerbied voor mij krijgen. Ik zal ze laten zien dat ik een heilige God ben. Want ik ga jullie weghalen uit de landen waar jullie terechtgekomen zijn. Ik zal jullie bij elkaar brengen, en weer terug laten gaan naar je eigen land. Dan zullen de volken begrijpen dat ik de Heer ben.

Maandag 16 juni 2014

Toch zal de Heer op jullie wachten. Hij wacht totdat hij weer goed voor jullie kan zijn. Hij wacht totdat hij weer van jullie kan houden. Want de Heer is een rechtvaardige God. En iedereen die op hem vertrouwt, zal gelukkig zijn.

Zondag 15 juni 2014

Laten we elkaar moed inspreken, zodat we van elkaar blijven houden en de goede dingen blijven doen. Blijf ook naar de kerk komen. Sommigen van jullie doen dat niet meer, en dat is verkeerd. We moeten elkaar steunen, juist nu. Want de dag komt dichterbij waarop God gaat rechtspreken over de wereld.

Zaterdag 14 juni 2014

Heer, u zult me altijd beschermen.
Uw trouw duurt eeuwig, Heer.
Laat uw wereld niet in de steek!

Vrijdag 13 juni 2014

De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. De Heer zal bij jullie zijn en voor jullie zorgen. De Heer zal aan jullie denken en jullie vrede geven.

Donderdag 12 juni 2014

Ik ben de Heer, je God. Ik houd je vast, en ik zeg: Israël, je hoeft niet bang te zijn. Ik zal je helpen.

Woensdag 11 juni 2014

Wijsheid is meer waard dan zilver,
en inzicht is kostbaarder dan goud.

Dinsdag 10 juni 2014

Laat hij ons steeds weer gelukkig maken.
Dan zal iedereen hem eren,
iedereen, op de hele aarde.

Maandag 9 juni 2014

Dit is de boodschap die we van Gods Zoon gehoord hebben, en die we aan jullie vertellen: God is licht. Er is helemaal geen duisternis in hem.

Zondag 8 juni 2014

Ook zagen de gelovigen iets dat op vuur leek. Dat vuur verdeelde zich in vlammen, en op iedereen kwam een vlam neer.
Zo kwam de heilige Geest in alle gelovigen. Daardoor begonnen ze te spreken in vreemde talen.

Zaterdag 7 juni 2014

Betekent dit dat we kunnen doorgaan met het doen van verkeerde dingen? Nee, natuurlijk niet!

Vrijdag 6 juni 2014

Want overal waar twee of meer gelovigen bij elkaar zijn, daar ben ik ook.

Donderdag 5 juni 2014

Goede mensen zeggen altijd de juiste dingen,
maar slechte mensen vertellen alleen maar leugens.

Woensdag 4 juni 2014

Je kunt alleen bij mij horen als je met mij meegaat en samen met mij lijdt.

Dinsdag 3 juni 2014

Ik wil u altijd trouw zijn,
altijd uw regels volgen.

Maandag 2 juni 2014

Maar als we leven in het licht, net zoals God in het licht is, dan zijn we als gelovigen met elkaar verbonden. Onze zonden worden dan vergeven. En we worden helemaal rein door het bloed van Gods Zoon, die voor ons gestorven is.

Zondag 1 juni 2014

Mensen die roddelen, veroorzaken ruzie.
Ze zorgen ervoor dat zelfs vrienden elkaar gaan haten.

Bijbeltekst van de dag

Stel dat je verleid wordt om iets verkeerds te doen. Zeg dan nooit: ‘God probeert mij te laten zondigen.’ Want God zal nooit iemand verleiden om te zondigen, en God kan zelf ook nooit verleid worden om iets verkeerds te doen.

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

God heeft laten zien dat hij goed is, en dat hij alle mensen wil redden. Zijn goedheid helpt ons om betere mensen te worden. Zodat we nee kunnen zeggen tegen een leven zonder God en tegen onze slechte verlangens. Dan kunnen we in deze wereld een wijs en eerlijk leven leiden, zoals God het wil.Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie