DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (Oktober 2018)

Woensdag 31 oktober 2018

Zoals ijzer met ijzer scherp wordt gemaakt,
zo scherpt de ene mens de andere.

Dinsdag 30 oktober 2018

Ben je ziek? Vraag dan de leiders van de gemeente om te komen. Ze zullen voor je bidden en je namens de Heer met olie zalven. En dat gebed dat vol geloof gebeden wordt, zal je gezond maken. De Heer zal je genezen. En als je ongehoorzaam bent geweest aan God, zul je vergeving krijgen.

Maandag 29 oktober 2018

Jullie moeten je precies aan deze regels houden. Want Ik ben de Heer.

Zondag 28 oktober 2018

Vertrouw op de Heer en doe wat goed is.
Wees trouw aan de Heer,
dan zul je altijd veilig in het land wonen.

Zaterdag 27 oktober 2018

Het is niet zo dat jullie Míj hebben uitgekozen. Ik heb júllie uitgekozen en aangewezen. En Ik wil dat jullie op pad gaan en dat er vrucht aan jullie zal groeien. Vrucht die blíjft. Dan zal de Vader jullie alles geven wat jullie Hem bidden omdat jullie bij Mij horen.

Vrijdag 26 oktober 2018

Hij zei tegen hen: "Volg Mij. Dan maak Ik van jullie vissers van mensen."

Donderdag 25 oktober 2018

Sommige mensen willen altijd maar méér hebben.
Maar goede mensen zijn gul en delen uit van wat ze hebben.

Woensdag 24 oktober 2018

De tweede wet, die net zo belangrijk is, is deze: 'Houd net zoveel van je broeders als van jezelf.' Geen enkele wet is belangrijker dan deze twee.

Dinsdag 23 oktober 2018

Verander niets aan de wetten van de Heer God die ik jullie geef. Je mag er niets aan toevoegen en je mag er niets vanaf halen. Houd je er heel precies aan.

Maandag 22 oktober 2018

Ik heb uw wetten voor altijd van U gekregen.
Ik ben er heel erg blij mee.

Zondag 21 oktober 2018

Maar om te voorkomen dat jullie verkeerde dingen gaan doen, is het toch beter om te trouwen. Iedere man moet zijn eigen vrouw hebben en iedere vrouw haar eigen man.

Zaterdag 20 oktober 2018

Ik bid dat de Heer Jezus Christus in alles goed voor jullie zal zijn.

Vrijdag 19 oktober 2018

Als je je tong beheerst, bewaar je je leven.
Maar als je je mond zijn gang laat gaan, loopt het slecht met je af.

Donderdag 18 oktober 2018

Als je niet veel geld hebt, mag je er blij over zijn dat je voor God toch belangrijk bent. Maar als je rijk bent, moet je eraan denken dat God jouw geld niet zo belangrijk vindt. Want op een dag zul je er niet meer zijn. Net zoals een mooie bloem in het gras op een dag verdwenen is.

Woensdag 17 oktober 2018

En als je het kruis niet opneemt en Mij volgt, ben je Mij niet waard.

Dinsdag 16 oktober 2018

Je bent van top tot teen mooi, mijn liefste,
je bent werkelijk volmaakt.

Maandag 15 oktober 2018

God zal Zelf voor jullie uit gaan. Hij zal met jullie zijn. Hij zal jullie niet in de steek laten. Wees dus niet bang.

Zondag 14 oktober 2018

Zijn heer zei tegen hem: 'Goed gedaan! Je bent een goede en trouwe dienaar. Ik heb je eerst weinig gegeven. Daar ben je goed mee omgegaan. Daarom zal ik je nu véél geven. En je bent welkom op mijn feest.'

Vrijdag 12 oktober 2018

En dan bid ik dat de God van Jezus Christus, de Vader van wie alle macht en majesteit is, aan jullie de Geest van wijsheid en begrip zal geven. Want dan zullen jullie Hem pas echt goed kunnen leren kennen.

Donderdag 11 oktober 2018

Mensen die moe zijn, geeft Hij nieuwe kracht.
Uitgeputte mensen maakt Hij weer sterk.

Woensdag 10 oktober 2018

Ik wil me aan de waarheid houden.
Daarom gehoorzaam ik uw wetten.

Dinsdag 9 oktober 2018

Jezus zei tegen zijn leerlingen: "Daarom zeg Ik jullie: maak je nergens zorgen over. Niet of je wel eten en drinken zal hebben. Ook niet of je wel kleren zal hebben om aan te trekken. Het leven is toch belangrijker dan het eten? En het lichaam is toch belangrijker dan de kleren?"

Maandag 8 oktober 2018

De Heer zei tegen Mozes: "Kom naar Mij toe op de top van de berg en blijf daar. Ik zal je twee platte stenen geven waarop Ik de wetten en leefregels van mijn verbond heb geschreven. Jij moet het volk die wetten en leefregels leren."

Zondag 7 oktober 2018

Als je leeft zoals God het wil, zal het goed met je gaan.
Het is heerlijk voor je als je op de Heer vertrouwt.

Zaterdag 6 oktober 2018

Daarom moeten we, wanneer we de kans hebben, voor iedereen goed zijn. Maar vooral voor de mensen die bij Gods gezin horen.

Vrijdag 5 oktober 2018

De tweede, die net zo belangrijk is, is deze: 'Houd net zoveel van je broeders als van jezelf.'

Donderdag 4 oktober 2018

Vertrouw met je hele hart op de Heer,
en vertrouw niet op je eigen wijsheid.
Overleg al je plannen met Hem.
Dan zal Hij je leven leiden.

Woensdag 3 oktober 2018

Jullie zien wél dat er een splinter zit in het oog van iemand anders. Maar jullie merken helemaal niet dat er een hele balk in je eigen oog zit!

Dinsdag 2 oktober 2018

Ik zal je familie ná jou net zo ontelbaar maken als de sterren aan de hemel. En Ik zal al deze landen aan jouw familie geven. En door jouw zoon zullen alle mensen van de aarde gezegend worden, omdat Abraham Mij gehoorzaam is geweest en Mij heeft gediend. Hij heeft zich gehouden aan al mijn bevelen en wetten.

Maandag 1 oktober 2018

Als je naar goede raad luistert, ben je op de weg die naar het leven leidt.
Maar als je iemand geen goede raad wil geven, ben je mede schuldig als het verkeerd met hem afloopt.

Bijbeltekst van de dag

Kom naar Mij als je moe bent. Kom naar Mij als je gebogen gaat onder het gewicht van je problemen! Ik zal je rust geven.

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

Als jullie de mensen vergeven wat ze verkeerd doen, zal jullie hemelse Vader jullie ook vergeven wat jullie verkeerd doen.Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie