DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (Juli 2016)

Zondag 31 juli 2016

Vriendelijke woorden geven mensen kracht,
net zoals zoete honing mensen sterk maakt.

Zaterdag 30 juli 2016

Alle eer aan onze God en Vader, voor altijd en eeuwig! Amen.

Vrijdag 29 juli 2016

Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen in de naam van Jezus Christus. Dan zal de Heer, onze God, jullie zonden vergeven. En hij zal de heilige Geest aan jullie geven.’

Donderdag 28 juli 2016

De Heer zorgt ervoor dat jou niets overkomt.
Hij beschermt je, hij slaapt niet.

Woensdag 27 juli 2016

Midden in de nacht waren Paulus en Silas aan het bidden. En ze zongen liederen voor God. De andere gevangenen luisterden ernaar.

Dinsdag 26 juli 2016

Jezus zei tegen hem: ‘Als je volmaakt wilt zijn, ga dan naar huis. Verkoop alles wat je hebt en geef het geld aan de armen. Dan zul je in de hemel een grote beloning krijgen. Als je alles weggegeven hebt, kom dan terug en ga met mij mee.’

Maandag 25 juli 2016

Ik kijk omhoog naar de bergen.
Daar komt mijn hulp vandaan.
Daar is de Heer, hij helpt mij.
Hij heeft de hemel en de aarde gemaakt.

Zondag 24 juli 2016

Laat de hemelse rijkdom het allerbelangrijkste voor je zijn.

Zaterdag 23 juli 2016

Mijn God zal jullie alles geven wat jullie nodig hebben. Hij zal zijn hemelse rijkdom met jullie delen, dankzij Jezus Christus.

Vrijdag 22 juli 2016

Als je veel vrienden hebt, krijg je snel problemen.
Eén echte vriend is goud waard.

Donderdag 21 juli 2016

Maar onze Heer Jezus Christus zal voor ons de dood overwinnen. Laten we God daarvoor danken!

Woensdag 20 juli 2016

Ik wens jullie toe dat de Heer Jezus Christus goed voor jullie is.

Dinsdag 19 juli 2016

Laat mij elke ochtend uw liefde zien.
Zeg me wat ik moet doen,
want op u vertrouw ik,
naar u verlang ik.

Maandag 18 juli 2016

Laten we elkaar moed inspreken, zodat we van elkaar blijven houden en de goede dingen blijven doen. Blijf ook naar de kerk komen. Sommigen van jullie doen dat niet meer, en dat is verkeerd. We moeten elkaar steunen, juist nu. Want de dag komt dichterbij waarop God gaat rechtspreken over de wereld.

Zondag 17 juli 2016

En dat is niet het enige. We mogen er ook trots op zijn dat we het nu moeilijk hebben. Want door alle moeilijkheden leren we om vol te houden. En door vol te houden worden we sterk in ons geloof. En daardoor hebben we het vaste vertrouwen dat we eeuwig bij God zullen leven.

Zaterdag 16 juli 2016

Vertrouw op de Heer en doe wat goed is.
Dan zul je veilig leven in het land waar je woont.

Vrijdag 15 juli 2016

Als we ons laten leiden door Gods Geest, dan zijn we Gods kinderen.

Donderdag 14 juli 2016

Uit de richting van de troon hoorde ik een luide stem, die zei: ‘Nu is God zelf op aarde. Vanaf nu zal hij bij de mensen wonen. De mensen zullen zijn volk zijn, en hij zal hun God zijn. Hij zal al hun tranen drogen. Niemand zal meer sterven, en er zal geen verdriet en geen pijn meer zijn. Want alles van vroeger is verdwenen.’

Woensdag 13 juli 2016

Soms denken mensen dat ze goed leven,
maar als ze sterven, blijkt dat ze slecht geleefd hebben.

Dinsdag 12 juli 2016

Toch zal de Heer op jullie wachten. Hij wacht totdat hij weer goed voor jullie kan zijn. Hij wacht totdat hij weer van jullie kan houden. Want de Heer is een rechtvaardige God. En iedereen die op hem vertrouwt, zal gelukkig zijn.

Maandag 11 juli 2016

Jezus antwoordde: ‘Als je van mij houdt, dan luister je naar mijn woorden. Dan zal mijn Vader van je houden. En de Vader en ik zullen bij je komen en voor altijd in jou aanwezig zijn.’

Zondag 10 juli 2016

Ik wil voor u zingen,
want uw liefde is meer waard dan mijn leven.
Mijn leven lang wil ik u prijzen,
met mijn handen omhoog tot u bidden.

Zaterdag 9 juli 2016

Daarom geef ik alle eer aan God, de koning van de hemel. Alles wat hij doet, is goed. Wat hij ook beslist, hij heeft altijd gelijk. Sommige mensen vinden dat ze een hoge plaats verdiend hebben. Maar aan zulke mensen geeft hij juist een lage plaats.

Vrijdag 8 juli 2016

Dit weet ik zeker: hoe zwaar ons lijden ook wordt, het brengt ons eeuwige leven niet in gevaar.

Donderdag 7 juli 2016

Als je nadenkt voordat je iets zegt, bescherm je jezelf,
maar als je zomaar dingen roept, loopt het slecht met je af.

Woensdag 6 juli 2016

Zolang we daarop wachten, moeten we dus goed zijn voor iedereen, en zeker voor andere christenen.

Dinsdag 5 juli 2016

Zo iemand heeft geen plaats bij God. Maar de Zoon van God kan je bevrijden. En als je bevrijd bent, heb je voor altijd een plaats bij God.

Maandag 4 juli 2016

Elke dag denk ik aan uw woorden,
dan doe ik geen verkeerde dingen.

Zondag 3 juli 2016

Als je iets vraagt, zul je het krijgen. Als je iets zoekt, zul je het vinden. Als je op de deur klopt, wordt er voor je opengedaan.

Zaterdag 2 juli 2016

Laat je niet langer leiden door slechte verlangens. Verlang er niet naar om vreemd te gaan. Verlang niet naar verboden seks, of naar ander verkeerd gedrag op seksueel gebied. Verlang ook niet naar veel geld, want geld is een afgod.

Vrijdag 1 juli 2016

Als je je houdt aan de wetten van de Heer, zul je leven,
maar als je dat niet doet, zul je sterven.

Bijbeltekst van de dag

We kunnen dus vol vertrouwen zeggen: «De Heer zal mij helpen. Daarom ben ik niet bang. Mensen kunnen me geen kwaad doen.»

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

Timoteüs, jij bent een christen, en je moet geen slechte dingen doen. Doe je best om het goede te doen, om te leven als gelovige, en om op God te vertrouwen. Houd van de mensen, en wees geduldig en vriendelijk.Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie