DailyVerses.netThema'sWillekeurige tekstInschrijven

Archief (April 2018)

Maandag 30 april 2018

Jezus antwoordde: ‘De eerste en belangrijkste regel is deze: «De Heer is je God. Je moet van hem houden met je hele hart, met je hele ziel, en met je hele verstand.»’

Zondag 29 april 2018

Gods dienaar zegt: ‘God, de Heer, heeft mij uitgekozen. Hij heeft mij zijn geest gegeven.
Hij heeft mij gestuurd om aan arme mensen het goede nieuws te brengen. En om aan mensen die lijden, weer hoop te geven. Hij heeft me gestuurd om tegen gevangenen te zeggen: ‘Jullie zijn vrij!’’

Zaterdag 28 april 2018

Plannen mislukken door te weinig overleg,
maar ze slagen door veel goede raad.

Vrijdag 27 april 2018

En behandel elkaar altijd met liefde!

Donderdag 26 april 2018

Maar iedereen die volhoudt tot het einde, die zal gered worden.

Woensdag 25 april 2018

Ik dank de Heer,
ik dank de heilige Heer
vanuit het diepst van mijn hart.

Dinsdag 24 april 2018

Laat je niet overwinnen door het kwaad. Maar overwin het kwaad door het goede.

Maandag 23 april 2018

Alle mensen die bij Jezus Christus horen en daarom willen leven zoals God het wil, zullen vervolgd worden.

Zondag 22 april 2018

Wijze mensen scheppen niet op over zichzelf,
want opscheppers worden belachelijk gemaakt.

Zaterdag 21 april 2018

Veel mensen geloofden Petrus en lieten zich dopen. Er kwamen die dag ongeveer drieduizend gelovigen bij.

Vrijdag 20 april 2018

Ik heb jullie al deze dingen nu al verteld. Want jullie horen bij mij, en daarom zal ik jullie mijn vrede geven. Jullie zullen het in deze wereld heel moeilijk krijgen. Maar houd moed! Ik heb het kwaad van deze wereld overwonnen.

Donderdag 19 april 2018

God geeft je misschien rijkdom en bezit. En hij zorgt ervoor dat je kunt genieten van alles wat je hebt. Je hebt er hard voor gewerkt, en het is een geschenk van God.

Woensdag 18 april 2018

Vraag altijd hulp aan de Heer,
hij is machtig.
Blijf steeds dicht bij hem.

Dinsdag 17 april 2018

Alles wat in de heilige boeken staat, komt van God. Daarom kun je alles wat erin staat, gebruiken om uitleg te geven over het geloof. Je kunt het ook gebruiken als mensen verkeerde ideeën hebben of verkeerde dingen doen. En je kunt het gebruiken om mensen te leren hoe ze goed kunnen leven.
Dankzij de heilige boeken kan een leider van de kerk zijn taak uitvoeren en veel goede dingen doen.

Maandag 16 april 2018

God, u bent goed,
heb medelijden met mij!
Uw liefde is groot.
Vergeef me mijn zonden,
neem mijn schuld weg,
maak mij weer schoon.

Zondag 15 april 2018

Ten slotte zeg ik tegen jullie allemaal: Maak geen ruzie met elkaar. Leef met elkaar mee, en houd van elkaar als broers en zussen. Wees vriendelijk en bescheiden.

Zaterdag 14 april 2018

Bedenk bij alles wat jullie doen en zeggen, dat jullie bij de Heer Jezus horen. En vraag hem steeds om God, de Vader, te danken namens jullie.

Vrijdag 13 april 2018

God, u beschermt iedereen die u om hulp vraagt.
Alles wat u zegt, is waar.

Donderdag 12 april 2018

Heeft iemand van jullie niet de wijsheid om te leven zoals God het wil? Dan moet je God om die wijsheid vragen. Hij zal je die zeker geven. Want God geeft de mensen allerlei goede dingen, zomaar, zonder er iets voor terug te vragen.

Woensdag 11 april 2018

Ik vraag God of hij jullie inzicht wil geven. Dan zullen jullie begrijpen dat jullie door hem uitgekozen zijn om gered te worden. Dat jullie allemaal bij hem horen omdat jullie christenen zijn, en hoe geweldig dat is.

Dinsdag 10 april 2018

Alles wat leeft, zing voor de Heer!
Halleluja!

Maandag 9 april 2018

Ik bid dat de Heer zal zorgen dat jullie met heel je hart van God houden, en dat jullie trouw zijn aan Christus.

Zondag 8 april 2018

Filippus zei: ‘Heer, laat ons de Vader zien! Dat is voor ons voldoende.’

Zaterdag 7 april 2018

God zorgt ervoor dat alles op de juiste tijd gebeurt. En hij heeft de mensen geleerd om dat te begrijpen. Toch begrijpt een mens nooit helemaal wat God doet.

Vrijdag 6 april 2018

Daarom zeg ik: Als je iets aan God vraagt, geloof dan dat je het al gekregen hebt. Dan krijg je het ook.

Donderdag 5 april 2018

Vrouwen, jullie schoonheid wordt niet bepaald door je uiterlijk. Schoonheid hangt niet af van een vlecht in je haar, een mooie jurk of een gouden sieraad. Het gaat om je hart en hoe je van binnen bent. Dat vindt God belangrijk. Wees dus vriendelijk en bescheiden, dan heb je een schoonheid die nooit zal verdwijnen.

Woensdag 4 april 2018

God, u bent mijn God!
Ik zoek u,
met heel mijn hart verlang ik naar u,
mijn hele lichaam verlangt naar u.
Om mij heen is het dor en droog,
nergens vind ik water.

Dinsdag 3 april 2018

We zijn al gered, ook al zien we dat nu nog niet. Toch vertrouwen we erop dat God ons de eeuwige redding zal geven. Als we het nu al konden zien, dan hoefden we er niet op te vertrouwen. Maar door vol te houden in deze moeilijke tijd, laten we zien dat we echt op God vertrouwen.

Maandag 2 april 2018

Mijn geest zal in jullie zijn, en jullie zullen je houden aan mijn wetten en regels.

Zondag 1 april 2018

De andere leerling ging nu ook het graf in. Toen hij de doeken daar zo zag liggen, geloofde hij dat Jezus was opgestaan. In de heilige boeken stond al dat Jezus moest opstaan uit de dood. Maar dat hadden de leerlingen nog niet begrepen.

Bijbeltekst van de dag

Je kunt pas geloven als je het goede nieuws over Christus gehoord hebt. Maar niet iedereen die het gehoord heeft, wil het geloven. In het boek Jesaja staat: «Heer, wij hebben het nieuws bekendgemaakt, maar veel mensen wilden het niet geloven.»

Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:

Dagelijkse meldingE-mailFacebookAndroid-appOp je website

Willekeurige Bijbeltekst

Vertrouw op hem als het leven zwaar is, want hij zal voor je zorgen.Volgende tekst!Met afbeelding

Ondersteun DailyVerses.net

Help mij het Woord van God verspreiden:
Donatie